Marie Louise 

0939-119 33 12 Kod: 34 81

Kontantkort ringer 0939-113 33 12

19:90 kr/min (ev. mobiltaxa tillkommer)

 Hej! Jag är ett verksamt medium som jobbar professionellt med medial vägledning, stödsamtal, healing, änglamassage, husreningar och vid behov även med andeutdrivningar. Här på Astrobyrån arbetar jag som spirituell rådgivare. Jag hjälper dig via telefon med distanshealing, medial konsultation, dagens änglabudskap men också med stödsamtal som jag har stor erfarenhet utav genom mitt andra arbete.

När jag förmedlar vägledning till Dig  gör jag det i huvudsak med min egen kropp som ett verktyg (psykometri). Jag får då guider som kommer till mig med budskap som jag tar in, analyserar, filtrerar och till sist överlämnar till Dig. En seriös vägledare ger Dig inte vad du Vill höra! En sann sådan förmedlar endast det som universum och änglarna vill att Du ska ta med dig som budskap och upplysning för ditt eget bästa =)

Jag är en ljus vägledare och ett seriöst medium som har detta som yrke. Det finns därför frågor jag ej besvarar eller områden jag ej förmedlar eller berör.
Dem är:
Ställer inga medicinska diagnoser ( hjälper dig dock med viktnedgång och inre hälsobalans)
Lämnar ej dödsbud
Läser ej 3:e person (läser endast personer som gett mig den tillåtelsen)

Vid distanshealing behöver jag veta av vilken orsak du behöver healing! Är det tex. pga stress, sorg, smärta, obalans, depression, blockeringar eller annat.

Efter en healingbehandling kan du känna något av nedanstående men det är OKEJ!

Du kan känna dig väldigt lätt, som om en tung mantel plötsligt lyfts bort från din rygg. Du kan känna dig pigg och full med energi. Du kanske börjar se saker på ett annat sätt än tidigare, får en klarare bild av saker om kring dig, får en större förståelse än tidigare. Ibland känner man sig bättre och gladare fast man inte kan sätta ord på vad som hänt utan man bara känner att något positivt har hänt. Eftersom healing jobbar för att du ska må så bra som möjligt så försöker den lösa upp blockeringar som du bär inom dig. Healingen letar upp grundorsaken och löser upp det, det kommer då upp till ytan först för att sedan försvinna.

Vid både healing och massage kommer blodcirkulationen igång vilket gör att mera syrerikt blod kan ta sig ut även till små kärl i musklerna. Det gör att dels toxiner (gifter) forslas ut ur kroppen bättre och att små anhopningar av toxiner som lagrats som kristaller i musklerna (det som orsakar muskelvärk) börjar röra på sig och lösgöras från musklerna. Det är detta som kan kännas som ökad värk, men det ger sig efter ett tag. Det är därför man brukar säga det att man kan känna sig sämre innan man blir bättre. Hur man upplever det beror på hur mycket blockeringar man har och hur mycket lagrade kristaller man har i sina muskler. Men detta är en naturlig utrensningsprocess för kroppen.

Viktigt att dricka mycket vatten efter en healing behandling. Detta för att hjälpa kroppen att rensa ut. En healing görs alltid för ditt högsta bästa för att du ska få må så bra som möjligt. Healing kan aldrig göra något ont eller värre och du kan aldrig få för mycket healing.

Healing och annan form av alternativterapi är en komplementärbehandling. Den påskyndar läkningsprocessen, förebygger insjuknande men ersätter ingen traditionell sjukvård.

Vilka frågor, funderingar eller tankar Du än har så är du alltid varmt välkommen att ringa mig. Mvh Marie-Louise P.S har du svårt att få en tid här på telefonlinjen? Ring och förboka en tid med mig. Detta gör du genom att ringa Astrobyrån.

Vid andra mediala tjänster förutom den här på Astrobyrån kan du besöka min hemsida på facebook  = Medium Marie-Louise Lindblom

DELA MED DIG: